Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Φλώρινα το 1972 και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. 

Αποφοίτησα από το Α’ Γενικό Λύκειο Φλώρινας το 1989 και εισήλθα κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων 

την επόμενη χρονιά στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

1996: Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής τον Νοέμβριο με βαθμό “λίαν καλώς”.

1997 Φεβρουάριος – Φεβρουάριο 1998: Διορίστηκα υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανταρτικού του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας όπου και έμεινα μέχρι τον εκπληρώνοντας την υποχρέωση μου στην ύπαιθρο.

1998 Μάρτιος – Σεπτέμβριος1999: 

Yπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία.

1999 Νοέμβριος: 

Διορίστηκα εσωτερικός βοηθός στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Ν.’Γ. Παπανικολάου όπου και ολοκλήρωσα το έτος που απαιτείται για την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής.

2001 Ιούλιος – Ιούλιος 2006: 

Eργάστηκα ως ειδικευόμενος χειρουργός στην Α’  Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Α.Π.Θ.  στο Γ.Ν.Ν. “Γ. Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης. 

Στη διάρκεια της ειδικότητας μου ανατέθηκε επίσης και η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής  την οποία και ολοκλήρωσα μέσα στην προβλεπόμενη 3ετία (2009).

Μετά το τέλος της ειδικότητας μου, μετέβηκα στο εξωτερικό για μετεκπαίδευση. 

2006 Ιούλιος – Φεβρουάριος 2007: 

Eργάστηκα ως Trauma Fellow στο Department of Trauma & Orthopaedic SurgerySchool of Medicine, St James’s University Hospital,  Leeds, UK με κύριο γνωστικό αντικείμενο  τον πολυτραυματία και τα κατάγματα λεκάνης και κοτύλης. 

2008 Ιούνιος: 

Eπισκέφτηκα τη Ρώμη (Università Cattolica del Sacro Cuore, Rome – General Hospital “A. Gemelli”) για μετεκπαίδευση πάνω στη χειρουργική αντιμετώπιση  των όγκων του μυοσκελετικού συστήματος.

2007 Ιούλιος – Ιούλιος 2008: 

Mετέβηκα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και ακολούθησα ένα Clinical/Research Fellowship στο αντικείμενο της χειρουργικής γόνατος-ισχίων καθώς και στα πεδία  Biomaterials and Bioengineering (University of Berkeley & UCSF Medical Center, San Francisco, USA, 2007-2008).

2009 Ιανουάριος – Ιανουάριος 2010: 

Εργάστηκα στο Avenue Hospital (Melbourne, VIC, Australia) ως Clinical/Research Fellow in Ηip & Κnee Reconstruction (Επανορθωτική χειρουργική ισχίου και γόνατος).

Η ακαδημαϊκή μου δραστηριότητα περιλαμβάνει τη δημοσίευση άνω των 50 επιστημονικών άρθρων σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, σε πολλά από τα οποία είμαι και υπεύθυνος-κριτής για τη δημοσίευση επιστημονικών εργασιών. 

Παράλληλα, ασχολήθηκα και με τους τομείς της Στατιστικής  (Biostatistics Course, UCSF Medical Center, San Francisco, USA, 2007-2008) και της Πληροφορικής.

Μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα ασκώ τα ιατρικά και χειρουργικά καθήκοντα μου στον ιδιωτικό τομέα και συνεργάζομαι με συναδέλφους Ιατρούς στην αντιμετώπιση περιστατικών που άπτονται του αντικειμένου της εξειδίκευσης μου. Παράλληλα, ασκώ ακαδημαϊκά μου καθήκοντα με συμμετοχή σε ειδικά projects με κέντρα του εξωτερικού.